This site does not support Internet Explorer 10 or lower. Follow this link to select a different browser.

Gourmet 2020 nr 1

Hvorfor er grovbakst sunnere enn loff, og hvilke kornsorter bør vi spise mer av hvis vi skal ta hensyn til både helse og miljø? I årets første utgave av Gourmet kan du lese om det unike kornet som egner seg til mer enn bare bakst, og at den trauste havregrøten er blitt trendy - og hvorfor ikke prøve å bytte ut risen med bygg?

Read more

Salatmiks - grønn og sunn

Etter en sesong med kraftig og fet mat er det godt med litt lettere kost, og da passer det bra med den grønne salatmiksen. Bruk salatmiks i salatretter, som tilbehør til hovedretten, i salatbaren i kantinen, i lekre wraps eller rett og slett som smakfullt garnityr.

Read more


Utvalgte oppskrifter

OPPSKRIFT - Vegisterkaker

Herlige, små kaker av ris, blomkål og havregryn. - Et supert alternativ til de som velger vegansk, og kjekt å ha i ermet når du får julegjester som ikke spiser kjøtt.

Read more