This site does not support Internet Explorer 10 or lower. Follow this link to select a different browser.

Gourmet 2019 nr 5

Det er høst og snart julesesong, - en hektisk tid for alle som jobber med storkjøkken. Det er høytid for å gå ut å spise med familie, venner og kollegaer, og du trenger ikke gjøre store forandringer fra i fjor, vi ønsker oss faktisk ribbe, pinnekjøtt og lutefisk på menyen i år også!

Read more

Kampanjer

Vi har til enhver tid gode tilbud på utvalgte produkter. Det er produkter som du bruker ofte, men også noen produkter som er nye og som vi tror du vil like.

Read more

Eventyret Egge

Egge Gård drives i dag av Marius Egge. Basert på epler fra lokalområdet i Lier, har Marius utviklet en omfattende og mangfoldig produksjon av både alkoholfri og alkoholholdig drikke av høy kvalitet.

Read more

O`jul med din alkoholfrie glede

Er det mulig å nesten glemme at det du drikker til julematen er alkoholfritt? Ja, nå har alternativene blitt så mange og så gode at også de som må styre unna eller ligge lavt kan få full julestemning. Med de rette produktene og god matching, kan den alkoholfrie gjesten slå seg løs og bli like lønnsom som de øvrige gjestene.

Read more

OPPSKRIFT - Vegisterkaker

Herlige, små kaker av ris, blomkål og havregryn. - Et supert alternativ til de som velger vegansk, og kjekt å ha i ermet når du får julegjester som ikke spiser kjøtt.

Read more