Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer 10 eller lavere. Følg denne lenken for å velge en annen nettleser.

Gourmet 2021 nr 2

I denne utgaven av Gourmet kan du lese om den unike råvaren egg. Egget kan brukes i absolutt alt, i både salt og søtt, og det er proppfullt av energi og næring. En rimelig, mettende og allsidig råvare på restaurantmenyen.

Les mer

Kampanje mars og april 2021

Vi har til enhver tid gode tilbud på utvalgte produkter. Det er produkter som du bruker ofte, men også noen produkter som er nye og som vi tror du vil like.

Les mer

Endelig en cheddar laget på norsk melk

Cheddar kjennetegnes av en gyllen oransje farge, ofte med en syrlig, litt nøtteaktig ettersmak. Dens gode smelteegenskaper gjør den svært velegnet til burger, pizza og andre varme osteretter.

Les mer

Inngår samarbeid

Tomagruppen og Servicegrossistene har inngått samarbeid om levering av mat- og drikkevarer til 200 lokasjoner i hele landet.

Les mer

Fersk fisk

Her får du noen tips og råd til lagring og frysing av fersk fisk. Med fersk fisk menes fisk som er kjølt ned, men som ikke er ytterligere behandlet eller bearbeidet før den kommer til grossistlageret.

Les mer


Utvalgte oppskrifter

OPPSKRIFT - Falafel Banh Mi

Har du gjester som trenger mat på farten? Eller enkle, ferdiglagde matretter du slipper å lage midt i rushtiden på spisestedet ditt? Eller en enkel lunsj i kantina? Hva med å servere baguetter med mini-falafler i? En spennende rett som faller i smak hos de fleste.

Les mer