Kampanje juli og august
Vi har til enhver tid gode tilbud på utvalgte produkter. Det er produkter som du bruker ofte, men også noen produkter som er nye og som vi tror du vil like.
Sommerfest!
Folk er mer enn klare for sommer, sosiale sammenkomster og god stemning igjen. Denne sommeren kan bli heftig! Derfor har vi samlet noen tips og råd som gjør deg litt mer forberedt på festhungrige gjester. Hvordan du enn velger å arrangere sommerens festligheter for gjestene dine, husk: Det er du som er eksperten!
Jubileumsutgave - Gourmet nr 3 2022
VI FYLLER 60 ÅR! I denne utgaven av Gourmet kan du lese om reisen Servicegrossistene har vært på de siste 60 årene, og veien videre.
Klar for fest og feiringer?
Endelig er sommeren her! Her har Gourmet listet gode tips og triks for deg som driver serveringssted i sommermånedene.
Slik utformer du en god meny
Kan menyen være trigger for å lokke gjester? – Og har menyen noen betydning for dere som står på kjøkkenet? Her er noen smarte råd til deg som skal sette sammen en restaurantmeny.
Gourmet nr 2 2022
I denne utgaven av Gourmet er storkjøkkendrift i fokus. I tillegg har vi søkelys på rekrutteringsutfordringene i bransjen, og får tips fra daglig leder Jannicke i Orion & Partners.
Utvalgte oppskrifter
OPPSKRIFT - Ananas og ingefærøl med vaniljesaus
Prøv en forfriskende og deilig krysning av dessert og leskende, kald drikke. Det er perfekt på de varmeste sommerdagene. – Og om du allerede har kuleis i isdisken, serverer du denne i en håndvending.
OPPSKRIFT - Skolebrød med vaniljekrem
Denne oppskriften gir store, luftige og saftige skolebrød. Fylt med vaniljekrem og toppet med melis og kokos vil de garantert bli en favoritt hos mange!
OPPSKRIFT - Grillede grønnsaker med hummus og tzatziki
Å grille grønnsakene fremhever smaken og gjør dem ekstra saftige. Skiver av grønnsaker pensles med olje og legges på grillen. Grill gjerne skiver av mange forskjellige grønnsaker, det blir festlig på sommerbuffeen. Grillede grønnsaker kan serveres varme, lune og kalde.