Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer 10 eller lavere. Følg denne lenken for å velge en annen nettleser.

Gourmet 2020 nr 5

Vår nye grossist i Bodø er både takknemlig og ydmyk for måten lokalbefolkningen har støttet opp om byens restauranter i et tøft år. Dette og flere spennende temaer kan du lese om i den nyeste utgaven av Gourmet.

Les mer

Klassisk lutefisk

Tørrfisken trenger tid for å utvikle den gode kvaliteten og derfor har vi tradisjon for å spise lutefisk på slutten av året.

Les mer

Vin til vegetar og vegan

Stadig flere kunder krever vegetarisk eller vegansk på tallerkenen, og disse bør vi jo også kunne servere en god vin. Rett vinvalg handler mest om hva vinen ikke skal inneholde, og vegansk er litt ekstra krevende.

Les mer

Høstens rotgrønnsaker

Norske rotgrønnsaker er på sitt beste på høsten. De er smakfulle, hardføre og anvendelige, gode hver for seg, men sammen blir de gull.

Les mer

JDE - smak, bærekraft og lønnsomhet

Kaffehuset JDE (Jacobs Douwe Egberts) er en av verdens største kaffeprodusenter. I Norge er det den kjente og kjære Friele-kaffen som er det mest solgte produktet. Med røtter tilbake til 1799, har Friele-kaffen blitt en del av den norske folkesjela.

Les mer

Gourmet 2020 nr 4

Hvordan står det til med norske serveringsteder etter en annerledes sommer når utenlandske turister har uteblitt, mens nordmenn har feriert i eget land som aldri før? Dette og flere spennende temaer kan du lese om i den nyeste utgaven av Gourmet.

Les mer


Utvalgte oppskrifter

Kylling Shawarma i pita

Kebab er populær gatemat, og vi gjør det enklere og tryggere for deg å servere autentisk kebab med saftig og smakfullt kyllingkjøtt.

Les mer