Påskens tradisjoner – marsipan, påskeegg og lam
Påsken er en av flere høytider med sterke tradisjoner. Store tradisjoner når det gjelder mat, er blant annet påskelammet, marsipan og egg – men hvorfor har vi fått disse mattradisjonene i Norge?
Nova Sea – Lakseoppdrett sikrer et levende kystsamfunn
Helt siden den første oppdrettskalen ankom øya Lovund med sjøfly i 1972, har Nova Sea vært en foregangsbedrift innen lakseoppdrett i Nord-Norge.
Frukt og grønt – hele året
Vi bor i et land hvor vinteren kan være lang, og mange matvarer er vi avhengige av å importere for å ha en jevn tilgang gjennom et helt år. Det gjelder blant annet salat, tomat, agurk, blomkål i tillegg til søte fristelser som appelsiner, epler og bær.
Skrei - vinterens høydepunkt!
I vintermånedene januar til april er norsk torsk og skrei på sitt aller beste. I tillegg til skreien som besøker norskekysten fra Barentshavet for å gyte i denne perioden, er den norske «fastboende» kysttorsken også en herlig delikatesse.
Kampanje januar og februar 2021
Vi har til enhver tid gode tilbud på utvalgte produkter. Det er produkter som du bruker ofte, men også noen produkter som er nye og som vi tror du vil like.
Sunn hverdag på menyen
Etter en jul med mye fet mat, er det på tide med lettere alternativer på menyen. Januar er som kjent måneden for en ny start, og trenden er sunne og lette måltider.
Utvalgte oppskrifter
OPPSKRIFT - Falafelburger med røbethummus
Vi sier ja takk til saftige vegetaralternativer til hamburgeren.
OPPSKRIFT - Chili sin carne Tex Mex
Vi elsker enkle vegetarretter som er lette å tilberede, og som samtidig smaker himmelsk! Prøv denne varianten av Chili sin carne.
OPPSKRIFT - Frisk falafelbowl
Blir det enklere enn å blande sammen en salat med vegetaralternativet falafler? Nei, det tror ikke vi heller. Sett denne bowlen på lunsjmenyten.
