Gourmet 2019 nr 5
Det er høst og snart julesesong, - en hektisk tid for alle som jobber med storkjøkken. Det er høytid for å gå ut å spise med familie, venner og kollegaer, og du trenger ikke gjøre store forandringer fra i fjor, vi ønsker oss faktisk ribbe, pinnekjøtt og lutefisk på menyen i år også!
Lussekatter
Bak flotte lussekatter av deigemner for hvetebolle. Du former deigen selv og pynter med rosiner.
O`jul med din alkoholfrie glede
Er det mulig å nesten glemme at det du drikker til julematen er alkoholfritt? Ja, nå har alternativene blitt så mange og så gode at også de som må styre unna eller ligge lavt kan få full julestemning. Med de rette produktene og god matching, kan den alkoholfrie gjesten slå seg løs og bli like lønnsom som de øvrige gjestene.
OPPSKRIFT - Vegisterkaker
Herlige, små kaker av ris, blomkål og havregryn. - Et supert alternativ til de som velger vegansk, og kjekt å ha i ermet når du får julegjester som ikke spiser kjøtt.
Jul, tradisjoner og trender
De gamle juletradisjonene er kanskje viktigere for oss nordmenn enn vi liker å innrømme? …eller er gjestene klare for noe nytt?