Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer 10 eller lavere. Følg denne lenken for å velge en annen nettleser.

Informasjon fra Måkestad ifm. korona-viruset

Måkestad ønsker med dette å gi informasjon om det arbeidet vi gjør ifm. spredningen av Korona-viruset. Vi er en del av Servicegrossistene.Servicegrossistene er en del av Rådet for Matvareberedskap i Norge, og sitter tett på myndighetene ift. de råd og føringer som til enhver tid gis. For å bidra til å begrense smitten og holde oss friske innfører vi tiltak og retningslinjer i tiden som kommer.

Les mer

Nå bør du tilby take-away

Det er få eller ingen gjester på serveringsstedene, og mange holder stengt som følge av de nye restriksjonene. Vi vil jo gjerne spise favorittmaten selv om vi må være hjemme, så hvis du har mulighet så er dette tiden for å tilby stamkundene take-away. Eller kanskje du til og med skal bringe maten helt hjem til kundene?

Les mer

Tips deg som driver serveringssted

Nå har forutsetningene for driften i serveringsbransjen endret seg over natten. I disse tider er det ekstra viktig å ta de avgjørende grepene som sikrer at bedriften din lykkes først og fremst på kort sikt, men også bidrar til positive effekter på lengre sikt.

Les mer

Hvordan forholder vi oss til koronaviruset

Servicegrossistene holder seg løpende oppdatert på leveringssituasjonen og eventuelle restriksjoner som har blitt iverksatt av myndigheter. Ved eventuelt bortfall av avtalte leverandører og produkter på grunn av kornaviruset må dette behandles som en «Force Major», og alternative varer avtales.

Les mer

Afterski-trender

Hvis du spør ti personer hva de forbinder med ordet ‘afterski’, er det kanskje er det et flertall for dansing i slalåmstøvler på tjukke furubord med rungende allsang til Freddy Kalas & Co og strie strømmer med shots og øl i plastglass. Men afterski er så mye mer. Og hva skal det være i glasset?

Les mer


Utvalgte oppskrifter

OPPSKRIFT - Surdeigsbrød uten gjær

Det er ikke vanskelig å bake surdeigsbrød, men det krever tålmodighet. Dette brødet har kulturer som fermenteres i flere omganger, og det blir fantastisk smakfullt og luftig.

Les mer