Gourmet 2021 nr 2
I denne utgaven av Gourmet kan du lese om den unike råvaren egg. Egget kan brukes i absolutt alt, i både salt og søtt, og det er proppfullt av energi og næring. En rimelig, mettende og allsidig råvare på restaurantmenyen.
Kampanje mars og april 2021
Vi har til enhver tid gode tilbud på utvalgte produkter. Det er produkter som du bruker ofte, men også noen produkter som er nye og som vi tror du vil like.
Endelig en cheddar laget på norsk melk
Cheddar kjennetegnes av en gyllen oransje farge, ofte med en syrlig, litt nøtteaktig ettersmak. Dens gode smelteegenskaper gjør den svært velegnet til burger, pizza og andre varme osteretter.
Fiskerinæringens innkjøpsselskap
Servicegrossistene har nylig inngått en rammeavtale med FIAS, og vi er stolte av å presentere samarbeidet.
Inngår samarbeid
Tomagruppen og Servicegrossistene har inngått samarbeid om levering av mat- og drikkevarer til 200 lokasjoner i hele landet.
Fersk fisk
Her får du noen tips og råd til lagring og frysing av fersk fisk. Med fersk fisk menes fisk som er kjølt ned, men som ikke er ytterligere behandlet eller bearbeidet før den kommer til grossistlageret.
Utvalgte oppskrifter
OPPSKRIFT - Falafel Banh Mi
Har du gjester som trenger mat på farten? Eller enkle, ferdiglagde matretter du slipper å lage midt i rushtiden på spisestedet ditt? Eller en enkel lunsj i kantina? Hva med å servere baguetter med mini-falafler i? En spennende rett som faller i smak hos de fleste.
OPPSKRIFT - Hvetekornspilaff
La kundene dine drømme seg bort til Hellas med hvetekornspilaff fra Findus. Enkelt, raskt og full av nydelige smaker.
