Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer 10 eller lavere. Følg denne lenken for å velge en annen nettleser.

Om SG Møre

SG Møre er to fullsortimentsgrossister i Møre og Romsdal som leverer varer til alle segmenter innen storhusholdning både på land og i offshoremarkedet i hele Møre og Romsdal.

SG Møre er en del av Servicegrossistene AS som består av 22 selvstendige grossister fra hele landet. Vi leverer varer til alle segmenter innen storhusholdningsmarkedet.

Vårt vareutvalg inneholder alt en storhusholdningskunde trenger. Vi kan nevne frukt og grønt, kjøttprodukter, fiskeprodukter, tørrvarer, kjølevarer, frysevarer, alkohol, mineralvann, vaskemidler, papir, emballasje og engangsartikler, tobakk, brødvarer osv. Det du trenger, det har vi.

Nærhet til markedet, service og vårt brede sortiment gjør det mulig for deg som kunde å samle alle dine kjøp hos oss og forenkle dine innkjøp.
Tett relasjon og nærhet til våre kunder gjør oss i stand til å yte utmerket service der du som kunde merker at vi bryr oss om deg og din hverdag.

SG Møre har lang erfaring i offshoremarkedet og er godkjent for salg av transitt og tollfrie varer.

Vår forretningside er å dekke behovet for lønnsom totalleveranse av tørr-, kjøle- og frysevarer til service- og serveringsbedrifter og bedrifter generelt.

Kontaktinformasjon og ansatte 

Historien om TP-Engros AS

 

Grønt punkt

Achilles

Medlem i Kutt matsvinn 2020

Miljøfyrtårn

Etisk handel

Saltpartnerskapet

Medlem i ECD