OPPSKRIFT - Viltsaus

Her får du en deilig viltsaus som imponerer gjestene. Prøv den, og se om den passer til noen av dine retter.
Oppskriften passer til 10 personer.
Du trenger:
- 1 st gul løk
- 50 g gulrot
- 50 g pastinakk
- 1 kvist timian
- 2 ss matolje
- 1 L KNORR PROFESSIONAL Viltfond
- 2 ss misopasta
- 1 ss einerbær, ferske grønne eller tørket
- salt
- nymalt sortpepper
- MAIZENA Maisstivelse
Slik gjør du:
1. Kutt løk og rotgrønnsaker i terninger. Stek grønnsakene i matoljen til de får farge.
2. Tilsett viltfond og timian og la sausen reduseres med halvparten. Skum om nødvendig.
Sil gjennom en finmasket sil.
4. Red sausen med MAIZENA og kok i ytterligere 3 minutter.
5. Pisk inn misopastaen, mortet einerbær og tilsett i sausen.
6. Smak til med salt og pepper.