OPPSKRIFT - Chili sin carne Tex Mex

Vi elsker enkle vegetarretter som er lette å tilberede, og som samtidig smaker himmelsk! Prøv denne varianten av Chili sin carne.
Oppskriften er til 10 porsjoner.
Du trenger:
- 1,25kg Chili sin caarne m/quorn - EPD 4217345
- 10 dl ris
- 500g avokado i biter - EPD 4691564
- 1 tomat, fint hakket
- 1 fedd hvitløk
- 1 ss olivenolje
- 1ss limejuice
- 1ts tørket oregano
- 1/2 rødløk, finhakket
- Salt og pepper
Slik gjør du:
Varm chili sin varne etter anvisning på pakken. Samtidig koker du opp ris.
Lag guacamole med avokado, tomat, hvitløk, oliven, limejuice og rødløk. Tilsett litt oregano og smak til med salt og pepper. Server gjerne med litt nachos og en "dæsj" rømme.