Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer 10 eller lavere. Følg denne lenken for å velge en annen nettleser.

Aktuelt

Gourmet 2018 nr 5

De er fargerike, smakfulle, billige, miljøvennlige og fulle av vitaminer – de norske rotgrønnsakene er en kortreist delikatesse. Rotgrønnsaker som tilbehør eller hovedrett? Uansett så fortjener de en plass på menyen i høst. I Gourmet nr 5 får du tips og råd til hvordan du kan sette rotgrønnsaker på menyen.

Les mer

Hvilke overskuddsvarer kan fryses?

Litt ivrig med bringebær-innkjøpet? – Eller ble det litt mye kjøtt til overs som ikke ble stekt opp? Det er fullt mulig å fryse ned overskuddsvarer og oppbevare dem til senere serveringer, men noen varer må du ta spesielle hensyn til når du driver storhusholdning. Vi gir deg oversikten her.

Les mer

Hvilke grønnsaker bør du kjøpe fryst?

Det har skjedd mye innen fryseteknologien det siste tiåret, men er frossent blitt et fullgodt alternativ til ferskt? Frosne grønnsaker har steget i status, men meningene er fortsatt mange.

Les mer

Slik kan riktig nedfrysing gi deg mindre matsvinn

Du lager en næringsrik grønnsakskraft på avkutt som du vil ta vare på til senere, og kokken vil fryse ned et parti av den herlige BBQ-sausen sin til den travle grillsesongen. Driver du med servering, må du være litt forsiktig med maten du selv lager, og da er det er ikke helt rett frem å få maten i fryseren.

Les mer

KuttMatsvinn 2020

Bransjeinitiativet KuttMatsvinn 2020 byggerpå et felles mål om at norsk serveringsbransje skal kutte matsvinnet med 20 % innen 2020. La Servicegrossistene hjelpe deg i gang.

Les mer