Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer 10 eller lavere. Følg denne lenken for å velge en annen nettleser.

Gourmet 2019 nr 1

I årets første utgave av Gourmet kan du lese om norsk kylling i verdensklasse. Mild smak, magert kjøtt og bærekraftig produksjon; kanskje det kan være både klimasmart og sunt å dedikere enda mer plass på tallerkenen til det allerede populære kyllingkjøttet?

Les mer

Kampanje januar og februar

Vi har til enhver tid gode tilbud på utvalgte produkter. Det er produkter som du bruker ofte, men også noen produkter som er nye og som vi tror du vil like.

Les mer

Redde verden med nebb og klør?

Kjøttforbruket øker i verden. Også i Norge. Med tanke på både bærekraft og egen helse, mener mange at vi også bør ta en nærmere titt på hva slags kjøtt vi putter i oss. - Og det snakkes mye fint om det lyse, magre og anvendelige kyllingkjøttet.

Les mer

Hvilke grønnsaker bør du kjøpe fryst?

Det har skjedd mye innen fryseteknologien det siste tiåret, men er frossent blitt et fullgodt alternativ til ferskt? Frosne grønnsaker har steget i status, men meningene er fortsatt mange.

Les mer

KuttMatsvinn 2020

Bransjeinitiativet KuttMatsvinn 2020 byggerpå et felles mål om at norsk serveringsbransje skal kutte matsvinnet med 20 % innen 2020. La Servicegrossistene hjelpe deg i gang.

Les mer