Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer 10 eller lavere. Følg denne lenken for å velge en annen nettleser.

Starte med kaffeservering igjen

Forfatter: Merete Raabe Frantsen

Starte med kaffeservering igjen

Trenger du kaffemaskin, kaffe eller tilbehør kan en kaffeløsning der du låner maskinene og kun betaler for kaffen, være smart akkurat nå.

JDE Norge er en av våre største kaffeleverandører og de tilbyr en smart løsning for mange i disse usikre tidene. Det er kaffeløsninger der du låner maskinene og kun betaler for kaffen. Det er ingen bindingstid, og du betaler heller ikke for service av maskinen, men det krever et årlig minimumskjøp av kaffe. Dermed er din risiko svært lav, og løsningene gir god kaffeøkonomi.  


Cafitesse er løsningen for deg som i hovedsak vil tilby svart kaffe og melkedrikker som cappuccino, og systemet krever svært lite av personalet. I det brede kaffeutvalget finner du blant annet økologiske og Utz-sertifiserte varianter.


Promesso er en espressobasert og eksklusiv kaffeløsning, som serverer førsteklasses espressokaffe med og uten melk.

Begge løsningene er svært hygieniske; kaffen traktes, konsentreres, pakkes i lufttett beholder og fryses umiddelbart. Hver pakning kommer med en egen doseringdyse, og kaffen er uberørt av menneskehender hele veien fra produksjon til kopp. Vannet tilsettes direkte i maskin når man trykker på skjermen, slik at kaffen alltid er fersk. For mer informasjon ta direkte kontakt her.

Har du allerede en kaffemaskin fra JDE Norge har de laget en detaljert plan for hva du bør gjøre når du starter opp igjen maskinen.

 

Vi har flere gode samarbeidspartnere på kaffeprodukter, og i vår nettbutikk finner du et bredt utvalg.