Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer 10 eller lavere. Følg denne lenken for å velge en annen nettleser.

Midlertidig produksjonsstans hos Q. Les mer >>

NM i Sunn mat i kantina 2022

NM i Sunn mat i kantina 2022

Norges sunneste kantine skal kåres– blir dere med? Nå er påmeldingen til konkurransen NM Sunn Mat i kantina åpen. I denne konkurransen gjelder det å tilby en kombinasjon av varegruppene grove kornprodukter, frukt/grønt og sjømat, altså det vi skal spise #MerAv. Konkurransen skal bidra til å fremme innovative og smaksrike retter med sunne matvarer som vi alle bør spise #MerAv, slik at kantinegjestene blir fristet til å ta sunnere valg.

Mer informasjon

Påmelding

Kriterier

Juryen

Vis at du er med!

Hvem kan delta?
Konkurransen er for de som driver kantinevirksomhet, både kantinekjeder og enkeltstående kantiner.

Hvordan kåre en vinner?
Vi skal kåre Norges beste tilbud av Sunn Mat med #MerAv-råvarer som selges og serveres i kantiner. I konkurransen gjelder det å tilby en kombinasjon av varegruppene grove kornprodukter, sjømat og frukt/grønt. Dette skal inngå i kantinetilbudet i løpet av konkurranseperioden. Juryen vil i tillegg til å vurdere maten vektlegge eksponering, profilering av deltagelsen og salgsøkning i perioden.

Når?
Påmelding åpner 1.september. Konkurranseperioden foregår fra 1.oktober til og med 31. desember 2022. Konkurransens vinnere lanseres på eget arrangement på UMAMI messen på Lillestrøm i februar 2023.

Konkurransearrangører:

OFG - Opplysningskontoret for frukt og grønt

Baker- og Konditorbransjens Landsforening 

Sjømat Norge

NFGF - Norges Frukt- og Grønnsaksgrossisters Forbund