Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer 10 eller lavere. Følg denne lenken for å velge en annen nettleser.

Private kan handle hos Måkestad Engros AS

Forfatter: Ingvild B. Himle

Private kan handle hos Måkestad Engros AS

Fra nå av åpner Måkestad Engros AS for at private og andre aktører kan handle i vår nettbutikk. Varene blir pakket etter våre strenge rutiner, og vi leverer varene hjem til deg på døren.

Vi tilbyr levering av matvarer hjem til deg på døren.


Vi hjelper gjerne med levering av matvarer hjem på døren. Vi åpner derfor vår nettbutikk nå til privatmarkedet, og her vil det være mulig å handle et stort utvalg av dagligvare produkter, i tillegg til utvalgte aktuelle storhusholdningsprodukter. Vi leverer i Bergen Kommune, og til Bergens nabokommuner.

REGISTRER DEG HER

Vær obs på at flere av våre produkter vanligvis selges som hel kartong i nettbutikken, men det meste kan likevel bestilles i mindre forpakninger. Man må da velge anbrekk på varen ved bestilling. Under valget «Handleliste» i hovedmenyen har vi valgt ut våre bestselgere.
Husk å velge ønsket leveringsdag ved utsjekk av handlekurven.

Vi vil bestrebe levering raskest mulig på ønsket leveringsdag etter beste evne, og oppsatte kjøreruter. Ved eventuelle utfordringer knyttet til leveranse, så kontakter vi deg på telefon.
Når varene er ferdig plukket hos oss vil du motta en faktura på din registrerte epost. Denne må da betales via VIPPS#597141 før levering.


*Tilbudet gjelder for privatpersoner inntil videre. Våre priser i nettbutikken er oppgitt eks mva. For matvarer er satsen 15%, og for ikke-matvarer 25%. Leveringsgebyr kr 99,00. Ved henting kommer det ikke leveringsgebyr. For ordrer under kr 1000 tilkommer håndteringsgebyr på kr 99,00.