Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer 10 eller lavere. Følg denne lenken for å velge en annen nettleser.

Om oss

Måkestad Engros er en fullsortiments grossist og en del av Servicegrossistene AS, som består av 22 selvstendige grossister fra hele landet. Vi leverer varer til alle segmenter innen storhusholdningsmarkedet.

Vårt brede sortiment inneholder alt fra frukt og grønnsaker, tørrvarer, kjølevarer, frysevarer, meieriprodukter, mineralvann, alkoholholdig drikke og non food.

Nærhet til markedet, service og vårt brede sortiment gjør det mulig for deg som kunde å samle alle dine kjøp hos oss og forenkle dine innkjøp.

Måkestad Engros ønsker å være den foretrukne fullsortimentsgrossist i Bergen og Østlandsregionen. Vi er opptatt av å ha kunden og ikke våre egne behov i fokus. Vi holder til i Bergen, på Frogner utenfor Oslo og i Larvik.

Mens våre konkurrenter er opptatt å tilpasse kundene i deres system har vi 100% fokus på kundens behov og ønsker å tilpasse våre systemer etter den enkelte kundens behov.

I Måkestad Engros består vårt varespekter av alle type næringsmiddelvarer og nonfoodvarer. Økt vareverdi på bil betyr lavere kostnader per dropp. En bil kan samdistribuere ulike typer varegrupper noe som gir kostnadseffektivitet for oss som leverandør og et hyggelig tilskudd til en bedre miljøprofil. Kostnadseffektiviteten kommer kunden til gode, miljøgevinsten kommer alle til gode!

Fra Måkestad Engros kan du blant annet kjøpe varegruppene: tørrvarer, frysevarer av alle slag, fersk fisk, meieriprodukter, kjøtt fra ulike underleverandører og non food av mange slag.

Kontaktinformasjon og ansatte

Vår historie

 

 

Logo Miljøfyrtårn.jpg Logo Grøntpunkt.jpg Logo ECD.jpg