Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer 10 eller lavere. Følg denne lenken for å velge en annen nettleser.

To spennende nyheter fra Vestfold Fugl

To spennende nyheter fra Vestfold Fugl

Vestfold Fugl lanserer to spennende nyheter som gjør det enkelt å servere både smakfull, saftig og bærekraftig kylling.

Mangelen på kokker og behovet for effektivisering er nøkkelinnsikten bak våre to spennende nyheter: Gårdsklekket kyllinglår confit og Gårdsklekket kyllingfilet sousvide. Med disse nyhetene kan alle servere supersaftig og smakfull kylling, helt enkelt.

Begge produktene er smaksatt med urter og hvitløk og er spiseklare. Det vil si at de trygt kan spises uten oppvarming. Begge produktene har et bredt spekter av bruksområder. Her får du en råvare som kan inngå som hovedkomponent i en middagsmeny eller som råvare i salatbowls, sandwicher, wraps eller burger. 

Produktene kommer fra en sakevoksende kylling fra aktive gårder på Jæren, hvor kyllingen er klekket inne i kyllinghuset og föret på soyafritt fôr. Med andre ord får du ikke bare et kvalitetsprodukt, men også en unik produkthistorie å fortelle. Passer perfekt for deg som vil sette en signaturrett på menyen, hvor du får en jevn kvalitet uten å tilføre komplekse prosesser i driften.

Om du ønsker å lage din egen kylling confit eller steke brystet selv, kan du kjøpe våre naturelle rå og singelfryste produkter.

Les mer om våre nyheter her:

https://issuu.com/vestoldfugl/docs/a4_superfrozen_ga_rdsklekket_brosjyre_sept22_web_0

Vestfold fugl_mars 2023.jpg Vestfold fugl_mars 2023_2.jpg Vestfold fugl_mars 2023_4.jpg

GÅRDSKLEKKET KYLLINGLÅR CONFIT

2PAK 550G

Gårdsklekket kyllinglår av saktevoksende rase, marinert i urter og hvitløk, trukket mørt i sitt eget fett med en sous vide behandlet for optimal smak og saftighet.

Varenummer: 130119

EPD nr. 6149835

F/D-PAK: 550g(2 PAK)X12 6,6KG

Holdbarhet: 180 DAGER PÅ KJØL      

 

GÅRDSKLEKKET KYLLINGFILET SOUS VIDE

PORSJONSPAKKET 210G

Gårdsklekket kyllingfilet av saktevoksende rase,  marinert med urter og hvitløk, sous vide behandlet for optimal smak og saftighet.

Varenummer: 130118

EPD nr. 6160204

F/D-PAK: 210G X30 6,3KG

Holdbarhet: 180 DAGER PÅ KJØL