Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer 10 eller lavere. Følg denne lenken for å velge en annen nettleser.

Revet ost fra TINE - Vi har utvalget og kompetansen!

Revet ost fra TINE - Vi har utvalget og kompetansen!

Nesten alt blir bedre med ost. Hva ville vel pizza vært uten den deilige, gylne osten på toppen? Eller en rykende varm Mac’n cheese med masse smeltet ost? Med riktig kompetanse på ostenes ulike egenskaper kan du lettere gjøre gode valg av ost, som igjen kan bidra til å heve smak og kvalitet på dine matretter.

Revet ost fra TINE

Innen matlaging brukes ofte revet ost, og her har TINE Partner mange varianter som dekker ulike behov. Skal du for eksempel lage pizza, kan det hende du ønsker at den både blir gyllenbrun under steking og at den strekker seg i lange tråder etterpå. Her kan vi anbefale å bruke mozzarella, eller en revet ost-blanding som blant annet inneholder mozzarella. Denne osten har nemlig både gode bruningsegenskaper og strekkegenskaper.

tineost.gif

Ønsker du derimot å finne en ost som kan brukes til gratinering, kan det være viktig med både nedsmeltingsegenskaper og bruning. Og har du og dine gjester behov for et lettere alternativ, har vi også revet lettost, med både god smak og nedsmelting.

TINE LASAGNE MOZZARELLA STYKKE OSTESKOLEN.jpg TINE OMELETT LETT NORVEGIA OSTESKOLEN.jpg
Lasagne med mozzarella og perfekt bruning & Omelett med revet lettost.

Er du nysgjerrig på å vite mer om ost, ostenes egenskaper, få inspirasjon og se oppskrifter, kan du se mer på Osteskolen.