Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer 10 eller lavere. Følg denne lenken for å velge en annen nettleser.

SalatMestern - Smaken av hjemmelaget kvalitet

SalatMestern - Smaken av hjemmelaget kvalitet

Hos SalatMestern har den unike, hjemmelagde smaken og uovertrufne kvaliteten vært vinneroppskriften til denne hel-norske og familieeide produksjons-bedriften. Med rundt 70 dedikerte ansatte, og førsteklasses råvarer, produseres årlig ca. 8 000 tonn majonesbaserte salater, dressinger, sauser, sild og sjømat.

Smak, kvalitet og fleksibilitet

SalatMestern er en bedrift som produserer både for storhusholdning og dagligvare, og som tilbyr sine produkter under merkevaren SalatMestern eller under kundenes egne merker. Felles for alt SalatMestern produserer, er at veien mot et ferdig produkt aldri tar noen snarveier. «Vi skal alltid stå inne for kvalitet og smak», sier Armand Fjeld, og produktutviklerne Kenneth og Lars nikker samstemt. «Helt siden bedriften startet opp i 1988, har målet vært å tilby kundene den gode, hjemmelagete smaken», forteller Lars. «Kenneth og min jobb er å utvikle produkter som er på høyde eller bedre enn hjemmelaget, men samtidig tåler den profesjonelle kundes krav til holdbarhet og råvareinnhold», sier Lars videre. «Det vi synes er utrolig gøy, er at vi hele tiden bli utfordret av kundene våre. Mat og trender er i utvikling som aldri før, og vi utvikler årlig flere titalls spennende nyheter sammen med våre kunder», forteller Kenneth. Armand legger til at SalatMestern er en innovasjonsdrevet bedrift, og at viljen og evnen til hele tiden å utvikle seg er stor. Den moderne produksjonslinjen sammen med gammeldags håndverk og yrkesstolthet, gjør det mulig å produsere spesialprodukter i mindre kvanta når kundene ønsker det.

 

Et komplett tilbehørssortiment

SalatMesterns storhusholdningssortiment spenner vidt over velsmakende tilbehør som passer Servicegrossistenes kunder meget godt. Alt fra majones, dressinger, sauser, dipper, majonesbaserte salater, sild, kabaret, sjømat og sauser produseres i den moderne fabrikken i Gressvik. SalatMestern har selvfølgelig fokus på mattrygghet og bærekraft og innehar aktuelle sertifiseringer og rutiner for kvalitetskontroll og sporbarhet. I produktene fra SalatMestern, finner du trygge, norskproduserte varer som garantert vil gi dine gjester gode smaksopplevelser. Avslutningsvis anbefaler Kenneth og Lars å se litt nærmere på storhusholdningskatalogen på nettsiden deres. Her finner du, i tillegg til oversikten over sortimentet, også fristende oppskrifter og serveringstips på høyaktuelle sommerslagere.