Lag den perfekte pizzabunnen med Regal Tipo 00

Nordmenns kjærlighet til pizza har vokst til å bli mer enn bare en matrett – det har blitt en kulturell favoritt. Tidligere har restauranter og pizzabakere vært avhengige av importert mel fra land som Italia for å oppnå den autentiske kvaliteten i pizzadeigen. Men nå kan du få den samme kvaliteten lokalt!
100% Norsk korn, italiensk smak.
Regal Tipo 00 er nøye sammensatt av 100% norsk vårhvete og nøye utvalgte vårhvetesorter. Det har blitt investert mye tid for å oppnå den perfekte kvaliteten i dette melet. Resultatet er en deig som er elastisk, enkel å jobbe med og som tåler høye temperaturer - alt som kreves for å lage ekte, autentiske italienske pizzaer.
Merket NYT Norge med stolthet
Regal Tipo 00 er stolt merket med NYT Norge, en garanti for at det er produsert med norsk korn og i samsvar med de høye norske kvalitetsstandardene. Du kan velge bærekraft og kvalitet uten kompromisser.
Perfekt for lange bakeprosesser
Melet er velegnet for lange bakeprosesser og baking over kjøl/frys. Bruk Pizzamelet til å lage italienske pizzabunner og focaccia som langtids heves på kjøl. Dette er ideelt når du skal lage store mengder på et storkjøkken!
Tips til baking av DELIZIOSO italiensk bunn!

Å lage den ideelle italienske pizzabunn med Regal Tipo 00 krever noen enkle trinn:
- ELTING
Begynn med å elte deigen ved å blande alle ingrediensene sammen til du oppnår en ferdig deig med god strekkbarhet. Pass på at deigens temperatur ligger rundt 23-24 grader. - HVILETID
Dersom du velger å bruke mindre gjær og senke deigens temperatur, vil det være nødvendig å forlenge hviletiden. Dette vil gi deg en saftigere deig. - FORMING AV DEIGEMNENE
For pizzadeiger som skal modnes over lengre tid, anbefales det å dele deigen opp etter 30 minutter til 2 timer. Form deretter deigemnene til runde baller. Husk å dekke dem godt til før du lagrer dem kjølig. Man kan lagre deigen på kjøl opp til 48 timer - TOPPING
Legg på ønsket garnityr på pizzaen før du begynner stekingen. - STEKING
For å oppnå best mulig resultat med tynne pizzabunner, bør du forvarme ovnen til 300-350°C og deretter steke pizzaen i omtrent 5-8 minutter.
Med Regal Tipo 00 kan du nå enkelt lage autentiske italienske pizzaer med tynn og sprø skorpe, rett fra ditt eget storkjøkken. Dette produktet gir restauranter og andre storkjøkkenaktører en sjanse til å tilby den autentiske smaken uten behov for importert mel.