Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer 10 eller lavere. Følg denne lenken for å velge en annen nettleser.

Lag den perfekte pizzabunnen med Regal Tipo 00

Lag den perfekte pizzabunnen med Regal Tipo 00

Nordmenns kjærlighet til pizza har vokst til å bli mer enn bare en matrett – det har blitt en kulturell favoritt. Tidligere har restauranter og pizzabakere vært avhengige av importert mel fra land som Italia for å oppnå den autentiske kvaliteten i pizzadeigen. Men nå kan du få den samme kvaliteten lokalt!

100% Norsk korn, italiensk smak.

Regal Tipo 00 er nøye sammensatt av 100% norsk vårhvete og nøye utvalgte vårhvetesorter. Det har blitt investert mye tid for å oppnå den perfekte kvaliteten i dette melet. Resultatet er en deig som er elastisk, enkel å jobbe med og som tåler høye temperaturer - alt som kreves for å lage ekte, autentiske italienske pizzaer.

Merket NYT Norge med stolthet

Regal Tipo 00 er stolt merket med NYT Norge, en garanti for at det er produsert med norsk korn og i samsvar med de høye norske kvalitetsstandardene. Du kan velge bærekraft og kvalitet uten kompromisser.

Perfekt for lange bakeprosesser

Melet er velegnet for lange bakeprosesser og baking over kjøl/frys. Bruk Pizzamelet til å lage italienske pizzabunner og focaccia som langtids heves på kjøl. Dette er ideelt når du skal lage store mengder på et storkjøkken!

Regal_blamugg_paere.jpg Regal_quatro_formaggi.jpg

Tips til baking av DELIZIOSO italiensk bunn!

Tips fra proffbaker
For å gi deigen enda mer smak, la den hvile i 2 timer ved romtemperatur før den settes på kjøl.
 
 
 
LC_sept23_proffbaker.jpg
 
Knut Hammeren, testbaker i Regal og Coach på bakerlandslaget.

 

Å lage den ideelle italienske pizzabunn med Regal Tipo 00 krever noen enkle trinn:

  1. ELTING
    Begynn med å elte deigen ved å blande alle ingrediensene sammen til du oppnår en ferdig deig med god strekkbarhet. Pass på at deigens temperatur ligger rundt 23-24 grader.
  2. HVILETID
    Dersom du velger å bruke mindre gjær og senke deigens temperatur, vil det være nødvendig å forlenge hviletiden. Dette vil gi deg en saftigere deig.
  3. FORMING AV DEIGEMNENE
    For pizzadeiger som skal modnes over lengre tid, anbefales det å dele deigen opp etter 30 minutter til 2 timer. Form deretter deigemnene til runde baller. Husk å dekke dem godt til før du lagrer dem kjølig. Man kan lagre deigen på kjøl opp til 48 timer
  4. TOPPING
    Legg på ønsket garnityr på pizzaen før du begynner stekingen.
  5. STEKING
    For å oppnå best mulig resultat med tynne pizzabunner, bør du forvarme ovnen til 300-350°C og deretter steke pizzaen i omtrent 5-8 minutter.

Regal_parma.jpg Regal_focaccia.jpg

Med Regal Tipo 00 kan du nå enkelt lage autentiske italienske pizzaer med tynn og sprø skorpe, rett fra ditt eget storkjøkken. Dette produktet gir restauranter og andre storkjøkkenaktører en sjanse til å tilby den autentiske smaken uten behov for importert mel.