Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer 10 eller lavere. Følg denne lenken for å velge en annen nettleser.

Nytt og attraktivt juicekonsept fra JDE

Nytt og attraktivt juicekonsept fra JDE

JDE lanserer nå sitt nye juicekonsept. Velsmakende juice og iste fra østeriske Rauch serveres fra moderne og minimalistiske juicemaskiner. Maskinene lånes* fra JDE, og som kunde betaler du heller ikke for service. Alle dine kostnader er knyttet til kjøp av juicen.

Meget velsmakende ingredienser

Systemet er basert på 5-liters konsentrater som leveres i såkalte BIB’er (bag-in-box). Vi tilbyr de klassiske bestselgerne appelsin- og eplejuice, som begge er 100% frisk og velsmakende fruktjuice uten tilsatt sukker. Et glass av disse juicetypene kan inngå som én av de anbefalte "5 om dagen". I tillegg tilbyr vi de to kjempegode variantene fersken-iste og pink grapefruit.

 

Moderne, driftssikre og attraktive juicemaskiner

Juicemaskinene låner* du av JDE, og det er ingen bindingstid. JDE har et landsdekkende serviceapparat, og service er også kostnadsfritt. Det tilbys to ulike maskiner slik at du som kunde kan velge den som passer best hos dere. Til tross for ulikt utseende bygger maskinene på samme velprøvde teknikk og høye kvalitet. For begge maskinene gjelder at de:

 • er egnede for selvbetjening via en lekker berøringsskjerm
 • har plass til 4 stk 5-litere bag-in-box
 • er vanntilkoblede
 • kan levere kaldt vann i tillegg til inntil 4 varianter juice
 • krever kun 5-10 minutter per uke på rengjøring, med rask påfylling
 • leveres med vannfilter, med obligatorisk bytte hver 6. måned

 

 

 

 

 

 

  


 
 

 

 Visste du at? 

 • Distribusjon og oppbevaring gjøres i romtemperatur? Transport og oppbevaring i romtemperatur sparer energi i forhold til produkter som er avhengig av kjøl eller frys. Juicen kjøles først når du velger drikk på berøringsskjermen.
 • Konsentrater gir mindre emballasje? Våre 5-litere gir fra 24 til 50 liter ferdig drikke fra én bag-in-box (BIB). Sammenlignet med de vanlige 10-literne med ferdig juice gir dette en stor reduksjon i emballasje.
 • Det spares energi i transport ved at vannet er tatt vekk i produksjon og først tilsettes i maskin? Dermed slipper man å frakte og oppbevare vann.
 • Kartongen er 100% resirkulerbar? Pappen er sertifisert av FSC, Forest Stewardship Council®. FSC-merket sitter på produkter av tre og papir som du kan kjøpe med god samvittighet.
 • Ingrediensene er lette (ca 5 kg) og byttes gjennom frontdøren, slik at du slipper tunge løft?

 

 

 

 

 

 

Interessert?

Klikk her eller ta kontakt med JDE for en uforpliktende samtale på telefon: 800 800 15.

 

*Lån av maskin betinges av et årlig minimumskjøp av Rauch-konsentrater. Det tilkommer en oppstartskostnad.