Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer 10 eller lavere. Følg denne lenken for å velge en annen nettleser.

Et skreddersydd alkoholsortiment

Forfatter: Gourmet

Et skreddersydd alkoholsortiment

Som del av Skandinavias største vinimportør, Viva Group, tilbyr Norwegian Beverage Group et av de mest komplette vinsortimentene i Norge. Ca. 400 ulike viner lagerføres, og det finnes spennende alternativer i alle sjangre og prissegmenter. Hos Norwegian Beverage Group finner vi dedikerte mennesker som vil hjelpe deg med å finne akkurat de produktene som vil passe ditt serveringssted best.

Et komplett vinsortiment

«Å jobbe med vin kan aldri bli bare en jobb,» forteller sommerlier og sales manager Emil Engh. «Hos oss er vi alle lidenskapelig vininteresserte, og vi er privilegerte som hver dag kan dyrke hobbyen vår også på jobben. Det er interessen for vin og mennesker som er drivkraften i selskapet», forteller Emil videre. «Mange av leverandørene våre har blitt våre venner.» Etter å ha besøkt mange vinimportører og vinentusiaster på vegne av Servicegrossistene og magasinet Gourmet, har vi til dags dato ikke møtt på noen vi kan karakterisere som ‘vinsnobber’. Norwegian Beverage Group er ingen unntak. Det er helt tydelig at bransjen virkelig tar kundene på alvor, og at en flaske vin til 100 kroner vies like mye oppmerksomhet som en flaske til 1 000 kroner. «Vi ønsker å hjelpe kundene våre til å finne de riktige vinene til akkurat sitt sted og sin meny, og hjelpe dem med å øke omsetningen av vin. Det er helt
klart at et attraktivt vintilbud også bidrar positivt på bunnlinjen», sier Emil. «Vi ser gang på gang at kunder som tar kontakt med oss, og som vi hjelper litt på vei, virkelig lykkes. Våre kunder er ofte knallgode på mat, og med noen tips fra oss, setter vi opp en god vinliste som matcher menyen. Med ca. 400 ulike viner i sortimentet vårt, og viner fra 90-17 000 kroner, finner vi garantert alternativer som er optimale for kundene!»


Øl og brennevin

I tillegg til det store sortimentet av vin, har også Norwegian Beverage Group spesialisert seg på håndverksøl. Fra produsenter i Norge, Danmark, Sverige og Tyskland tilbys mange spennende ølvarianter. Norwegian Beverage Group er medeier i Oslo-bryggeriet St. Hallvards, og ølet herfra, med navn etter Oslos byoriginaler, bør man ha øynene åpne for! Når det kommer til brennevin, er dette en forholdsvis ny kategori hos Norwegian Beverage Group, men her skjer det også mye spennende, kan Emil fortelle.

 

Mens vi venter på sommeren

Når vi ber sommelier Emil om noen aktuelle drikketips for vårsesongen, begynner han ivrig å fortelle om champagnene fra Deutz. «Her vil jeg anbefale å bytte ut de gamle gjengangerne og heller prøve en flaske Deutz Brut Classic. Den koster det samme, men gjett om du smaker forskjellen! Et annet tips mens vi venter på sommervarmen, er rosévinen fra Pietro Cassina. Denne er, helt upartisk, den beste rosévinen jeg noen gang har smakt!», forteller Emil leende. «Sammen med en tomatisert fiskesuppe á la bouillabaisse, blir dette en smaksopplevelse uten sidestykke!»