Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer 10 eller lavere. Følg denne lenken for å velge en annen nettleser.

100% Norsk Tipo 00 fra Regal

100% Norsk Tipo 00 fra Regal

Hos oss på Regal er vi stolte over vår historie og alle år som mel leverandør til det Norske markedet. Det er som kjent hos våre brukere at vi er opptatt av kvalitet og stabilitet i vår melsorter.

Nå har vi lagt all kunnskap vi besitter for å kunne utvikle en 100% Norsk Tipo 00 da vi har fått forespørsler og sett behovet for det. Pizza er en av matrettene fra utlandet som har funnet sin plass i norske hjem. Men har du ønsket å bake den perfekte pizzaen har du som regel henvist deg til de sydligere strøk. Frem til nå.

Regal Tipo 00 er et mel etter italiensk standard. Pizzamelet består av kraftige melsorter med et høyt protein innhold, lavt aske innehold og som tåler høye temperaturer. Derfor er Regal Tipo 00 det perfekte melet for ved – og steinovnspizzaer, som gir deg en sprø og fin bunn hver gang.

LC mars_gif (2).gif

 

Tipo 00 brukes til å bake en Italiensk pizza, da den gir en mer elastisk deig men er også optimal til bruk av Foccacia. Pizzabakere er spesialister til å bake pizzaer, vi har derfor invitert en rekke pizzabakere fra forskjellige steder for å finne det optimale nivået i Regal Tipo 00 til bakere som ønsker å bruke seg av muligheten til å bake Italiensk Pizza på lokale råvarer.

Nå har du muligheten til å bake din pizza med Regal Tipo 00 - 100 % Norsk, fra Bjølsen Valsemølle!