Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer 10 eller lavere. Følg denne lenken for å velge en annen nettleser.

Har du sikret den nye hygienestandarden?

Har du sikret den nye hygienestandarden?

Renhold og gode vaskerutiner har sjeldent vært viktigere enn nå. Har dere det som trengs for å holde det rent og pent i lokalene deres?

Hygienesystemer som gir fornøyde gjester

Alle Tork hygieneløsninger er designet for å være enkle i bruk, samtidig som de sparer tid og optimaliserer flyten på kjøkkenet, toalettrommet og ved serveringsdisken. Fra effektive kluter til hygieniske og forbruksreduserende dispensere,  hjelper vi deg med å sikre den nye hygienestandarden, samtidig som de ansatte får mer tid til å fokusere på gjestene og renholdet i lokalet.  

 

  • Unngå å gå tom for håndtørkmed Tork PeakServe Mini – en høykapasitetsdispenser med slankt design og en kapasitet på hele 1230 håndtørk som mates ut raskt og hygienisk.

  • Sørg for en hygienisk serviettløsning med Tork Xpressnap dispenserservietter, som sikrer at gjestene kun berører serviettene de skal ha, samtidig som forbruket reduseres med minst 25 % sammenlignet med tradisjonelle serviettdispensere

  • Reduser forbruket av tørkepapir med 37% med Tork Reflex Enkeltark Senterull dispenser. Berør bare det papiret du trenger å ta med enkeltark. Den roterende tuten lar deg gripe papiret fra hvilken som helst vinkel.

  • Møt gjestenes ønske om bærekraft med Tork sine resirkulerte hygieneprodukter og forbruksreduserende dispenserdesign.