Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer 10 eller lavere. Følg denne lenken for å velge en annen nettleser.

Deilig italiensk iskrem - hygienisk og enkelt

Deilig italiensk iskrem - hygienisk og enkelt

Servering av is skal være enkelt - uten store investeringer og uten behov for mange arbeidstimer til renhold.

Å servere smakfull iskrem, frozen yoghurt eller sorbet skal være enkelt, uansett størrelsen på kundegrunnlaget eller sesong. I tillegg skal det føles trygt både med tanke på hygiene og inntjening. One-Shot har klart å lage et konsept som gjør det enkelt å servere is i et lukket system, hvor det hverken er kontakt mellom isen, dispenseren eller de som serverer. Dette gjør det er mulig å servere is på den aller mest hygieniske måten. Iskrem i kapsler sikrer samme mengde og dispenseren sikrer riktig konsistens, med samme gode smaksopplevelse hver eneste gang – helt uten svinn.

 

Nordmenn elsker italiensk iskrem

Italia har lange tradisjoner for å lage myk og deilig iskrem med de herligste smaker. Il Primo har laget italiensk iskrem siden 1938. Bestefaren til dagens eier drev i sin tid et meieri. Da kameratens hus ble bombet under krigen, klarte de å redde nødvendig utstyr for å kunne produsere videre. De brukte de originale oppskriftene til å utvikle fantastiske smaker, og det er denne iskremen One-Shot i dag tilbyr i hygieniske lukkede kapsler. Det historiske grunnlaget og mange år med erfaring sikrer den gode smaken og produksjonskvalitet i alle ledd. Med 14 smaker fordelt på 10 forskjellige iskrem, 2 frozen yoghurt og 2 sorbet (laktosefrie), så inspirerer dette til å smake og prøve nye varianter.

 

Plug & Play

One-Shot konseptet består av en dispenser, en selvavrimende temperert fryser og markedsmateriell – alt du trenger i en pakke. Konseptet er satt opp på under 5 minutter og trenger kun tilgang til to vanlige stikkontakter. Selve konseptet leveres av One-Shot Norge AS. Iskrem, frozen yoghurt og sorbet blir levert av Servicegrossistene og kommer i 18 stk pr d-pk. Disse lagres på – 20/22 °C og legges så over i temperert fryser hvor den får optimal serveringstemperatur – 14 °C.

 

Fristende nyheter

Til årets issesong lanserer One-Shot to spennende duo smaker; Sjokolade & Vanilje og Jordbær & Vanilje. Duosmakene vil treffe bredt og samler bestselgerne i to varianter. En annen smakfull nyhet er en av Italias store klassikerne - Stracciatella, en balansert smak av vanilje og rom, toppet med små biter av sjokolade.