Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer 10 eller lavere. Følg denne lenken for å velge en annen nettleser.

Utvalgte oppskrifter

OPPSKRIFT - Surdeigsbrød uten gjær

Det er ikke vanskelig å bake surdeigsbrød, men det krever tålmodighet. Dette brødet har kulturer som fermenteres i flere omganger, og det blir fantastisk smakfullt og luftig.

Les mer

OPPSKRIFT - Vegisterkaker

Herlige, små kaker av ris, blomkål og havregryn. - Et supert alternativ til de som velger vegansk, og kjekt å ha i ermet når du får gjester som ikke spiser kjøtt.

Les mer

OPPSKRIFT - Syltet rødløk

Rødløk er lilla av farge og er mildere på smak enn gul vanlig løk, og er best rå eller syltet. Syltet rødløk er enkelt å lage og en billig delikatesse som passer godt som tilbehør til det meste.

Les mer

OPPSKRIFT - Rømmegrøt

Rømmegrøt passer like godt til hverdags og fest, og for mange nordmenn blir det ikke skikkelig feiring uten rømmegrøten på bordet.

Les mer

OPPSKRIFT - Byggrynskrem

Byggrynskrem er en gammel tradisjonsrett her i Norge. Denne smakfulle dessertvarianten har et sus av sunnhet og husmannskost i seg.

Les mer

OPPSKRIFT - Grønnkål-smoothie

Denne knall grønne smoothien er supergod og supersunn. Prøv den som shot til frokostbuféen, som ren næringsdrikk i institusjon eller bare som en herlig forfriskning!

Les mer

OPPSKRIFT - Gulrotkake

Den saftige gulrotkaken er en perfekt dessert som egner seg godt til servering. Med revne gulrøtter blir denne kaken ekstra saftig.

Les mer

OPPSKRIFT - Coleslaw

Coleslaw, som betyr ‘kald kål’, er et absolutt must til grillmaten. Særlig til en kraftig mannnfolkgrill med mye smak og hotte sauser.

Les mer

OPPSKRIFT - Tellicherry wrap de luxe

Santa Maria har noe av Norges fremste ekspertise på krydder. Dette er en av krydderspesialistens nyeste favorittretter, der det trendy Tellicherrypepperet spiller hovedrollen.

Les mer

Hjemmelaget kjøttfri lasagne

Orkla Foods Norge har gitt oss denne gode oppskriften på kjøttfri lasagne, og anbefaler oss virkelig å teste ut produktet Anamma Vegofarse. - En klassisk rett med en ny vri.

Les mer

OPPSKRIFT - Klassisk lutefisk

Lutefisk er et helt spesielt og velsmakende måltid basert på eldgamle, norske tradisjoner. Vi anbefaler å tilberede fisken i stekeovnen. Slik får den godgjort seg i egen kraft, og dermed den beste smaken og perfekte konsistens.

Les mer

OPPSKRIFT - Lys lapskaus

Lapskaus er en klassiker som alltid slår an, både ved fest eller hverdag. Dessuten er den matsvinn-vennlig; det du har av rotgrønnsaks-rester går i gryta. En lun og næringsrik rett for høsten.

Les mer

OPPSKRIFT - Potetsalat

Potetsalat passer til det meste, men her er en oppskrift på en variant med hele poteter blandet i en lun salat med friske urter, vårløk og en frisk, deilig vinaigrette.

Les mer

OPPSKRIFT - Chili sin carne

En herlig variant av gryteretten chili con carne - men uten kjøtt. En rett som passer fint til en kjøttfri mandag eller som et kjøttfritt alternativ på menyen. Bønner og grønnsaker som gulrøtter, tomater, paprika og søtpotet spiller hovedrollen.

Les mer