Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer 10 eller lavere. Følg denne lenken for å velge en annen nettleser.

Servicegrossisten Øst

Servicegrossisten Øst

PRESSEMELDING - Servicegrossistene styrker sin posisjon i serveringsbransjen.

Servicegrossistene og dets eiere vil gjennomføre en samlet og tydelig markedssatsing på Østlandet, med ambisjon om å styrke tilbudet til det norske serveringsmarkedet. 

Satsingen, som er betydelig for Servicegrossistene, vil sikre sunn konkurranse i storhusholdningsmarkedet langt inn i fremtiden.


Servicegrossistene vil etablere Servicegrossisten Øst AS som blir til ved at Cater Drammen, Cater Mysen, Cater Kongsvinger, Måkestad Øst og Måkestad Larvik slås sammen til en stor og profesjonell grossist på Østlandet. Servicegrossisten Øst AS vil eies av Servicegrossistene AS og dets eiere, som hovedeiere, i et selskap eiet sammen med Måkestadfamilien.


Selskapet skal ledes av Bjørn Garder (nåværende daglig leder i Cater), og drives fra lager- og administrasjonsbygget på 18.000 M2 på Lierskogen der Cater-selskapene holder til i dag. Sammenslåingen vil gi den nye grossisten forsterket spisskompetanse på flere felt, bedre innkjøp og inngående logistikk, mer effektiv utgående logistikk, og forsterket salgsavdeling.

Servicegrossistenes satsing vil være en plattform for kjedens satsinger som vil gi positive effekter for kunder, leverandører og servicegrossister i hele landet.

Administrerende direktør i Servicegrossistene AS, Jan van der Burg, uttaler:

«Sammenslåingen er svært gode nyheter for storhusholdningskunder i hele landet, samarbeidsleverandører og de øvrige grossistene i SG-kjeden.

Denne fellessatsingen innleder en ny epoke for Servicegrossistene og viser at vi mener alvor med å skape mer konkurranse i dagens marked. Denne satsingen forventes å bidra til bedre innkjøpsbetingelser, mer effektiv logistikk og drift i vår kjede, og ikke minst en mer koordinert og målrettet markedssatsing på Østlandet som vil gi positive ringvirkninger i hele landet.»

 

Transaksjonen, som forutsetter godkjenning av Konkurransetilsynet, planlegges gjennomført tidlig i 2021.

 

For mer informasjon, kontakt:

Bjarte Røyrvik
Styreleder i Servicegrossistene AS
E-post: broyrvik@eurojuris.no
Tel: +47 976 83 696