Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer 10 eller lavere. Følg denne lenken for å velge en annen nettleser.

Pressemelding: Etablerer ny grossist i Narvik

Servicegrossistene viderefører sin ambisjon om landsdekkende tilstedeværelse for nye og eksisterende kunder, og etablerer et nytt, komplett grossisthus i Narvik.

Servicegrossistene har signert en langsiktig avtale og vil omgående igangsette en prosess for å sikre vellykket etablering av en ny, stor og konkurransedyktig grossist i Nord-Norge. Etableringen vil skje av en samlet kjede. Servicegrossistene vil åpne det nye grossisthuset i løpet av 1. halvår 2023.

«Servicegrossistene har gjennom våre 60 år i markedet etablert seg som hele Norges storkjøkkenspesialist. Dette gjør vi gjennom et bredt sortiment og en svært høy grad av service for våre kunder. Vi ønsker med denne satsingen å opprettholde og videreutvikle vår nasjonale tilstedeværelse for alle storkjøkkenkunder slik at markedet fortsatt har mulighet til å få et bredt og kundetilpasset sortiment fra en tilpasningsdyktig grossist», sier Jan van der Burg, administrerende direktør i Servicegrossistene. Han legger til at undersøkelser viser at det er viktig for dagens kunder å kunne få alle varegrupper levert i én leveranse, både fordi dette sparer tid, er kostnadseffektivt for alle parter og det er en bærekraftig fornuftig måte å drive varelevering på.

Bjarte Røyrvik, styreleder i Servicegrossistene, ser frem til oppstart. Det er signert en egen overgangsavtale for de grossister som fra 01.01.2023 ikke lenger skal være en del av kjeden, slik at vi på best mulig måte ivaretar alle våre kunder: «Vi har etter uttreden av noen grossister fra kjeden valgt å ivareta alle våre kunder med denne satsingen i markedet i nord, og vi mener dette er en god nyhet også for alle som ønsker en nasjonal konkurranse i bransjen vår», sier Røyrvik.

Servicegrossistene har lang erfaring med matdistribusjon i de nordligste områdene, og med denne etableringen vil kjeden være en tydelig aktør med tre grossister i landsdelen. Det nye lageret i Narvik vil være godt rustet for håndtering og transport av alle typer varer i en landsdel med store avstander. Lageret vil få et topp spekket tørr-, kjøl- og fryselager med gode, kundetilpassede distribusjonsløsninger, og vil levere alle typer mat- og drikkevarer: Kolonialvarer, tørrvarer, kjøtt og fisk, frukt og grønt, alkohol og mineralvann, og selvsagt også lokale produktspesialiteter.

For mer informasjon, kontakt:

Jan van der Burg
Administrerende direktør
jan@sg.no
M: 976 40 177

Bjarte Røyrvik
Styreleder
bjarte.royrvik@eurojuris.no
M: 976 83 696

narvik u baklogo.jpg

Foto: Kjetil Moe