Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer 10 eller lavere. Følg denne lenken for å velge en annen nettleser.

Derfor bør du velge en grossist som leverer alt!

Derfor bør du velge en grossist som leverer alt!

Å ha ett bestillingspunkt og én leverandør for alt du trenger, kan være både praktisk og økonomisk.

1. Alt på en levering

Tenk så greit det er å bestille alt du trenger fra ett sted! Det blir enkelt og oversiktlig når drikkevarer og tørkepapir leveres samtidig som suppeingredienser, kaffe og dessertkaker. – Én bestilling, én levering, én faktura, og i tillegg full kontroll på leveransen. Det får du hos Servicegrossistene.


2. Penger spart

Når alt av bestillinger kommer på samme faktura, har du full oversikt over utgiftene. Med en samlet leveranse med alt du trenger, slipper du å forholde deg til småbestillinger fra ulike leverandører. Det er ikke gitt at alle har de samme betingelsene på transportpriser og ekstragebyrer, så med flere leverandører i stallen, må en ofte følge litt ekstra med.


3. Kunnskapsrik leverandør

Hos en fullsortimentsgrossist jobber dedikerte mennesker som kan mye om det meste; fra de enkle, raske måltidene, til flotte, kulinariske opplevelser. Et stort vareutvalg betyr et stort spekter med ulike kunder, og du får en grossist med bred erfaring innen hele storhusholdningsegmentet. En fullsortimentsgrossist har også god kompetanse på lager og transport. Effektiv, moderne lagerteknologi og logistikkløsninger sørger for at ømfintlige, ferske varer holder seg friske hele veien til serveringsstedet ditt. Mange fullsortimentsgrossister har også bred erfaring på å levere til større institusjoner og bedrifter, innen offshore, helsesektoren, kommuner og fylker, og er vant til å snu seg fort og løse mange ulike utfordringer hver dag.

 

4. Utvalget som passer for deg

En fullsortimentsleverandør leverer alt av grossistvarer; kolonialvarer, tørrvarer, ferskvarer som frukt og grønnsaker og rødt og hvitt kjøtt, drikkevarer som øl, vin og mineralvann, kjølevarer, frysevarer og meierivarer. En grossist som leverer ‘alt’, er fleksibel rundt sortimentet. De kan levere det kunden selv måtte ønske av kjente norske og utenlandske merkevarer, og samtidig tilby lokale spesialiteter og bestillingsvarer, også det du måtte ønske å drikke, til hverdag eller fest.


5. Varer du ikke finner andre steder

Servicegrossistene er en fullsortimentsgrossist som kjenner de lokale forholdene godt. De har tilgang på en rekke lokale varer som kanskje ikke er tilgjengelige for vanlige forbrukere. De leverer ikke bare til storhusholdning på land, men kan også ha varespektre som dekker behovet for totalleveranse av tørr-, kjøle- og frysevarer, teknisk forbruksmateriell og taxfreeprodukter til blant annet offshoremarkedet. En fullsortimentsgrossist vil selvfølgelig også tilby spesialutviklede produkter for spesifikke næringer; energitette produkter til helsevesenet, serveringsklare produkter til kantiner og barnetilpassede produkter til barnehager.

 

6. Stort kontaktnett

Hos en grossist som leverer innenfor alle varekategorier, jobber et mangfold av mennesker som dekker et stort spekter av kunnskap. Her er det mange som ivrer etter å inspirere og informere deg som driver storkjøkken! Gjennom tilbud som messer, opplæringskurs, magasiner og publikasjoner, vil informasjon om de nyeste nyhetene og de heteste tilbudene være lett tilgjengelig hos en fullsortimentsgrossist. Har du behov for hjelp til å finne et nytt vinsortiment som passer til maten du serverer i restauranten din, eller skulle du gjerne fått noen gode tips til lekkert påsmurt til kantinedisken? – Eller hva med inspirasjon til nye, lokale ostetyper til ostebordet? Med ett kontaktpunkt å forholde deg til, finner du lettere frem til de beste anbefalingene i din bransje.

 

Ønsker du deg et samarbeid med en grossist som oppfyller alt dette? Ta kontankt med din lokale i Servicegrossist!

 

Flere artikler som omhandler varebestillinger: