Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer 10 eller lavere. Følg denne lenken for å velge en annen nettleser.

Bestill ømfintlige ferskvarer i god tid

Bestill ømfintlige ferskvarer i god tid

Best mulig kvalitet på de sarteste råvarene? Grossisten din hjelper deg med å legge en god plan.

Servicegrossistene har omsorg for varene som leveres, og ønsker at du skal få dem trygt inn på kjøla før bilen kjører videre med neste leveranse.

Ømfintlige varer og store volumer

Enkelte varer har kortere holdbarhet enn andre, og skal du ha sarte ferskvarer, som kjøtt eller frukt og grønnsaker, er det lurt å ha en plan. I Servicegrossistene har vi solid kompetanse på lagring og holdbarhet. Mange har avanserte kjølelagre med fuktrom med ulike klimasoner og vet hvordan maten bør transporteres for at varene skal komme helskinnet frem til kundene. – Men det hadde vært synd om varene skulle ligge og bli ødelagte på restaurantlageret! Et godt tips er å bestille ømfintlige ferskvarer i god tid før du skal ha dem, men avtal med grossisten din om å få leveransen levert til deg så tett opp til serveringstidspunktet ditt som mulig. Da forsikrer du deg om at varene du serverer til gjestene dine er av høyest mulig kvalitet.

 

Klar til å ta imot?

For at varene som blir levert til deg skal ha best mulig holdbarhet, er det viktig av temperaturen holdes så stabil som mulig i hele transport- og lageroppholdet. Når du som mottaker har tid og kapasitet til å ta imot leveransen, er det også større sjanse for at matkvaliteten og holdbarheten sikres hele veien frem til kjølelageret ditt. Med god tid og hjelpsomme hender rundt leveransen, kommer den verdifulle leveransen kjapt på kjøla, og du sikrer deg at varene holdes ferske og uskadde fra lager til bord. Det kan derfor være smart å legge inn leveransetidspunktet når en eller flere kolleger faktisk har tid og kapasitet til å ta imot varene.

 

Grossisten som fjernlager

Det er ikke alle forunt å ha stor lagerplass. Trenger du plutselig store mengder av enkelte varer, er det greit å slippe å ha dem liggende alt for lenge før de skal brukes. Det lureste er å være tidlig ute med store bestillinger, slik at grossisten får tid til å fylle opp eget lager, og så sørge for at leveransen ut til serveringsstedet ditt kommer så tett opp mot konsumeringstidspunktet som mulig. Bruk grossisten som fjernlageret ditt!

 

Omtanke for avtrykk

Servicerossistenes biler er mye på veiene, og noen har ganske store områder å dekke. Likevel er grossisten også opptatt av å effektivisere transporten og skåne miljøet mest mulig, og ønsker i minst mulig grad å transportere luft. Derfor vil du kunne komme med innspill på kjøreruter og samle tidspunktene på leveringene til flere kunder i ditt nærområde. Ønsker du å spare miljøet for en ekstra lastebillast? Ta en prat med grossisten og finn ut hvor transportruta går, så kan dere sammen finne de beste løsningene.

 

Flere artikler som omhandler varebestillinger:

 

SG_CTA-knapp-varebestilling_lastebil23.jpg