Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer 10 eller lavere. Følg denne lenken for å velge en annen nettleser.

Denne fleksibiliteten får du med Servicegrossistene

Denne fleksibiliteten får du med Servicegrossistene

Stressende storkjøkken-hverdag? Servicegrossistene kjenner horeca-bransjen godt og vet at hvert serveringssted har sine behov og preferanser.

Bredt varespekter

Servicegrossistene er en fullsortimentsgrossist som leverer det aller meste av det du trenger i kantinen. Drikkevarer med og uten alkohol, frukt og grønt, kjøtt og fisk, tørrvarer, hermetikk, frysevarer, melkeprodukter og non-food. Alt pakkes i samme leveranse og settes på samme faktura. Servicegrossistene fører alle de kjente merkevarene, men har også rimeligere alternativer. Din lokale grossist kan hjelpe deg med å finne de varene som passer best for akkurat ditt serveringssted.

 

Ferskvarer i alle varianter!

Det er i stor grad håndplukkede produsenter med ekspertise på storhusholdning som fyller ferskvarehyllene hos Servicegrossistene. Kjøtt, fisk og sjømat fra lokale og nasjonale produsenter, ferskt rett fra sjøen eller slakteriet, eller fordelt i hendige porsjonsstykker og fryst ned, klart til bruk. Gjennom Servicegrossistenes egen merkevare, Fantastisk Fersk, kan du også velge akkurat det du ønsker deg av frukt og grønt. Ferskvarene blir oppbevart og transportert i de rette temperaturene og kjøleforholdene som kreves for hver enkelt råvare, i samme leveranse som alt annet!

 

Bestill når du vil

Varebestillingen foregår gjennom Servicegrossistenes nettbutikk. Her kan du enkelt legge inn bestillinger hvor som helst, når som helst. Du kan også sette opp ferdige handlelister som bare du eller flere i bedriften din kan administrere. Kanskje dere kan sette opp en handleliste til hver sesong? Eller legge opp egne handlerutiner til rolige perioder og ha et par beredskapslister til perioder med mer trøkk? – Det er helt opp til dere.

 

Stort eller smått?

Storhusholdningsvarer kommer ofte i store pakninger. Noen ganger kan dette være smart, men er du redd for at dere ikke klarer å bruke opp alt i tide? Hos Servicegrossistene kan du få delt opp pakningene i såkalte anbrekk, hvis du ønsker det. – Så trenger du ikke kjøpe de helt store mengdene av alt!

 

Spesialvarer

I tillegg til alt det vanlige et serveringssted trenger, leverer Servicegrossistene også alternative varer for allergikere, økologiske varer, lokale varer, ekstra energitett mat, mat tilpasset barnehager, matvarer med spesielt lang holdbarhet, og mye mer. Trenger du nye, spreke smaker i kantinen? Eller noe nytt på menyen i restauranten din? Servicegrossistene leverer også et bredt utvalg med eksotiske varer; uvanlige frukter og grønnsaker, smakfulle sauser og spennende kryddere.

 

Passende leveransetider

Når det kommer en stor leveranse med mange ulike varegrupper på samme bil, krever det litt ekstra oppmerksomhet for å sikre at varene kommer trygt i hus. Gjør avtaler med grossisten om hvilket leveransetidspunkt som passer dere best. Når du vet at kjøkkenpersonalet har tid og kapasitet til å ta imot leveransen, kan du kanskje senke skuldrene noen hakk.

 

Flere relevante artikler for kantinen:

- Tradisjonelle retter i kantinen med en moderne vri

- Fakta og myter om matallergier

- Dette bør du alltid ha i kantinen for å få bedre forutsigbarhet

- Få mest mulig ut av overskuddsmaten i kantina

- Fremtidsrettede råvarer til kantina

 

SG_CTA-knapp-varebestilling_lastebil23.jpg