Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer 10 eller lavere. Følg denne lenken for å velge en annen nettleser.

5 ting du ikke visste om Servicegrossistene

5 ting du ikke visste om Servicegrossistene

Servicegrossistene leverer mat til mange ulike segmenter i hele Norge hver eneste dag. – Det blir det utrolige tall av!

Storleverandør av kaffe

Vi nordmenn er et kaffedrikkende folkeslag, og mange av oss er avhengige av å starte dagen med en rykende kopp ferskbrygget kaffe. Servicegrossistene leverer kaffe til storhusholdningsmarkedet i hele landet, tilsvarende godt over 250 millioner kaffekopper i året! Vi gjør vi hver morgen litt bedre i hele Norge.

 

Mat til offentlige helsetjenester

Visste du at Servicegrossistene leverer matvarer til alle offentlige sykehus i Norge? Dette er foretak med spesielt høye krav til punktlighet, pris og matkvalitet. Her har vi i Servicegrossistene bygget oss opp en unik ekspertise som vi er stolt av.

 

Populært med fyrstekaker

Fyrstekake er en gammel klassiker, men den kjente, rutete kaken med mandelfyll har mange unge ikke lenger et forhold til. På eldresentre og sykehjem spises det mange sorter kaker, og her er fyrstekake fremdeles en favoritt. Årlig leverer Servicegrossistene til sammen over 171 000 serveringsstykker med fyrstekaker til omsorgssentre og sykehjem over hele landet.

 

Et berg av leverpostei

En annen kjent klassiker er leverposteien. Det er ingen tvil om at vi nordmenn elsker brødmat, og det merkes også hos oss i Servicegrossistene. Hele 2 278 462 porsjonspakninger med leverpostei ble kjørt ut til grossistens kunder i løpet av 2022.

 

Leverer til Svalbard

Servicegrossistene leverer til storhusholdningsbransjen i hele landet, fra Lindesnes til Nordkapp. Til og med Svalbard får leveranser fra oss jevnlig med båt, og vi supplerer også med fly når det trengs. Servicegrossistene leverer også forsyninger til plattformer i Nordsjøen, i plomberte containere. Visste du at Servicegrossistene også har egne avtaler om å levere taxfreevarer offshore? Vi leverer akkurat det du trenger til ditt storkjøkken.

 

Les mer:

 

SG_CTA-knapp_02_varebestilling_lastebil.jpg