Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer 10 eller lavere. Følg denne lenken for å velge en annen nettleser.

3 tips til smarte juleinnkjøp

3 tips til smarte juleinnkjøp

Jul allerede? Ja, du som driver førjulsservering bør snart ha planene klare!!

1. En god plan

Hvordan var salgstallene i fjor? Hva gikk det mest av? Er det noen varer du kan bestille mer av eller noen du kan redusere? Lag deg en god oversikt og vær ute i god tid når du bestiller til julerushet: Noen sesongvarer kan også ha en tendens til å forsvinne fort. Om du er tidlig ute, er sjansen desto større for at du får tak i akkurat det du ønsker deg!

 

2. Med grossisten på laget

Tydelige avtaler med grossisten din er alfa og omega: Du har kanskje ikke lagerplass hos deg til å lagre så mye om gangen. Da kan du bruke grossisten din som fjernlanger – men sørg for en tett dialog med grossisten din: forutsigbarhet er gull for alle parter. Da holder grossisten av de varene du skal ha, og leverer dem når du trenger dem.

 

Det meste av maten vi spiser i førjulstiden, er jo tradisjonsmat. Likevel dukker det opp en og annen trend eller dille som kanskje kan være verdt å få med seg. Er det en spesiell drikk, en rett eller en smakskombinasjon som er populært akkurat nå? Eller noe som var populært i fjor som kanskje kan bli aktuelt å trekke frem i år, også?

 

3. Alternative råvarer?

Ting kan skje, spesielt når sesongen er på sitt travleste: Uforutsette værforhold eller trøbbel med leveransene på en eller annen måte. Har du en backup-plan med de mest essensielle varene du trenger, kan du puste litt mer med magen når det står på som verst. Selvfølgelig vil grossisten gjøre sitt for at varene skal komme frem, men OM en ingrediens kan være vanskelig å få tak i, er det lurt å ha tenkt gjennom en nødplan. – Sørg også for å lage en plan for å bruke opp alle restene av den deilige julematen du lager, så unngår du alt for mye svinn, og sparer kanskje noen kroner, også!

 

Les også:

- Handle smart hos Servicegrossistene

- Bestill ømfintlige ferskvarer i god tid

- Vi leverer alt du trenger!

 

⭐Bli kunde her⭐