Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer 10 eller lavere. Følg denne lenken for å velge en annen nettleser.

Sunn mat til barnehagen på 1-2-3

Sunn mat til barnehagen på 1-2-3

Barebramat.no er en tjeneste for barnehager som gjør det trygt og tidseffektivt å planlegge og gjøre innkjøp av måltider. Og du, som kunde hos Servicegrossistene kan du komme i gang i dag!

 

Visste du at opptil 60% av maten barna får i seg spises i barnehagen?

Vi vet at det er en stor og utfordrende oppgave for barnehageansatte å sørge for at denne maten er ernæringsmessig riktig og i tråd med rammeplanen. Derfor tilbyr vi en tjeneste som hjelper deg å sikre et riktig kosthold for de minste og ikke minst sparer deg for tid brukt på måltidsplanleggingen. Tjenesten er gratis og uforpliktende og du kan bestille så mye, lite og ofte du vil. Hos oss kan du bestille ferdig beregnede oppskrifter og andre varer barnehagen trenger som for eksempel frukt, grønt, meieriprodukter og hygieneprodukter. Få alt du trenger i barnehagen på en og samme levering, slik at du får mer tid til overs med barna. 

 

Så enkelt er det:

  1. Finn inspirerende oppskrifter
  2. Legg oppskriftene i handlekurven- Vi beregner handlelisten for deg!
  3. Få varene levert på døra

 

 

Opprett en gratis profil på www.Barebramat.no i dag og få tilgang til vårt matunivers!

 

 

 

Næringsfull mat til barna

BareBraMat har et ekspertteam bestående av kokker og ernæringsfysiologer, som har utviklet sunne og smakfulle oppskrifter og produkter spesialtilpasset barn. Oppskriftene er ferdig næringsberegnet for å sikre et variert og fornuftig kosthold for de minste. Barebramat.no baserer seg på Statens Kostholdsråd og rammeplan for barnehagen. Derfor kan du være trygg på at maten du serverer i barnehagen er ernæringsmessig bra for barna.

 

 

Hvem kan bruke Barebramat.no?

Alle barnehager kan bruke Barebramat.no. Hvis du registrerer din barnehage i dag får du tilgang til alle oppskrifter, samt inspirerende og nyttig informasjon om mat og ernæring. For å få tilgang til bestilling og levering av matvarer må du være kunde hos Servicegrossistene som leverer varer over hele landet. Bli kunde hos Servicegrossistene ved å fylle ut dette skjemaet.

 

Er du det allerede? Ja, da kan du bare komme i gang i dag!