Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer 10 eller lavere. Følg denne lenken for å velge en annen nettleser.

Encon Messe 2019

Encon Messe 2019

Encon held Storhushaldmesse i Vossasalen på Park Hotell Tysdag 19.Mars 2019. Mat og Storhushaldmesse har åpningstid 10.00 til 17.30. Vin og Drikkevaremesse held til i sal 1,2,3 og er åpen 15.00 til 18.00

Her finn du lesevenlig invitasjon.

 

UTSTILLARAR

 

Mat, Non Food og Kjeder

  1. Encon AS frukt og grønt
  2. Baker Brun
  3. Coca Cola
  4. Culina
  5. Duni
  6. Ecolab
  7. Ekte & Ærleg
  8. Findus
  9. Granberg
  10. Harlem Food
  11. Hennig Olsen
  12. HL- salg
    1. Br. Remø
    2. Roar Stang
    3. Huhtamaki
  13. Idun Industri
  14. JDE Professional ( Friele )
  15. Jæder
  16. Knif innkjøp
  17. Kristiania Gourmet
  18. Lantmannen Unibake
  19. Lerum
  20. Lilleborg
  21. Marexim
  22. Mills
  23. NHO – Reiseliv innkjøpskjeden
  24. Nores innkjøpspartner
  25. Norice Seafood
  26. Norrek
  27. Nortura
  28. Oluf Lorentzen
  29. Orkla Foods
  30. Pers Kjøkken
  31. Q- Meieriet Kavli
  32. Ringnes
  33. Samkjøp
  34. Santa Maria
  35. Essity Norway – SCA - Tork
  36. Systemkjøp
  37. Vest Mat og Storkjøkken
    1. Baxt
    2. Norsk Storhusholdning
  38. Vestfold Fugl
  39. Vossakjøt
  40. Haugen Gruppen
  41. Flowfood - Engrosfrukt
  42. Unilever

 

 Vin og Drikke

  1. Haugen Gruppen
  2. Handverksbryggeriet
  3. Voss Fellesbryggeri
  4. Bache-Gabrielsen Norge AS
  5. Cask AS
  6. LaMarc Wines
  7. Hans Flaaten
  8. Egge Gård
  9. Fondberg AS
  10. Moestue Grape Selection AS
  11. Red & White AS
  12. Ringnes
  13. Solera Uteliv
  14. Små Vesen
  15. Åkre Gaard
  16. Hardanger Saft og Ciderfabrikk
  17. Cabana Wines
  18. Non Dos
  19. Aass Bryggeri
  20. Mack
  21. Heldre Sider, Lofthus
  22. Vinestor
  23. Palmer Wines
  24. Robert Prizelius
  25. Voss Bryggeri

  

MESSEKURS

 

Kurs 1, kl. 10.00 – 10.30 og kl. 15.15 – 15.45

Bruk av Netthandel.

Nyttige tips til å få ei rasjonell, sikker og enkel bestillingsløysing.

 

Kurs 2, kl. 11.00 – 11.45

Veggis- kokk Richard Nysted frå Flowfood og Hans Thomas Henriksen frå Engrosfrukt.

Tips om bruk og val av «Vegan produkt» og «Vegetar» produkt.

 

Kurs 3. kl. 13.00 – 14.00

Bli "profesjonell" vinsmakar på 1 time med Erik Wallentin.

 - Lær god teknikk for vinsmaking (praktisk og teoretisk)

 - Smake, vurdere, lære, spytte

 

Kurs 4. 14.00 – 15.00

Inspirasjons foredrag med Daniel Rouge Madsen med tema som yrkesstolthet,

lidenskap for mat og drikke, nytenking, matkultur m.m.

Daniel har inspirert millionar av menneske verden over frå kongefamilien til Justin

Bieber. Kjent frå TV i programmer som «Alt for Norge», «Det Norske måltid»,

«Helt vilt», «Fingrene av fatet»

 

Kurs 5, kl. 16.00 – 17.00

Iskreminspirasjon med NIC, Vise og prøve nye måtar å servere iskrem.

Sjå eigen infoflyers her.

 

Påmelding til kurs / foredrag:

Reinhardt Kulen:    tlf./ sms        90754342

                                   e-post:           reinhardt@encon.no

 

Enkel servering av tapas i «Pentagon» frå kl. 18.00 – 20.00

Park hotell Vossevangen held baren open for servering.

Påmelding til tapas

Reinhardt Kulen:    tlf. /sms        90754342

                                   e-post:           reinhardt@encon.no

 

 

OMVISNING VINKJELLER

Sommelier og vinkelner på Park Hotell Vossevangen, Francesco Marzola, Nordisk mester 2018, nr 3 i Norsk mesterskap 2019, tilbyr omvisning med fagleg gjennomgang i Noregs beste vinkjellar, og med litt champagne i glasset, kvar halvtime frå kl 10.00.

PÅMELDING på Park. Messepris kr 175,- pr.person

 

BESTILLING AV ROM

Park Hotell Vossevangen                                   Fleischers Hotell

Tlf. 56 53 10 12                                                    Tlf. 56 52 05 00

E-post: kurs@parkvoss.no                                  E-post: hotel@fleischers.no

Pris på overnatting:

Kr 1175,- pr.person i enkeltrom pr døgn inkl frukost

Kr 875,- pr.person i dobbeltrom pr døgn inkl frukost