Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer 10 eller lavere. Følg denne lenken for å velge en annen nettleser.

Midlertidig produksjonsstans hos Q. Les mer >>


Gourmet nr 4 2022

Vi ønsker høsten velkommen! Sommeren er for lengst over og høsten har meldt sin ankomst. I denne utgaven av Gourmet er temaet «Mattrender». Les om hvilke trender som kommer til å prege årene fremover. I tillegg kan du lese mer om…

Les mer

Kampanje september og oktober

Vi har til enhver tid gode tilbud på utvalgte produkter. Det er produkter som du bruker ofte, men også noen produkter som er nye og som vi tror du vil like.

Les mer

Aldri lei av pizza

Veien til en god pizza starter med deigen. Lantmännen Cerealia har lansert et nytt melkonsept for proffmarkedet. Melet i Proffserien passer perfekt til den lokale pizzabakeren og til produksjonskjøkken som baker pizzabunner, gjærbakst og rundstykker der hjemmelaget står høyt på menyen.

Les mer

NM i Sunn mat i kantina 2022

Norges sunneste kantine skal kåres– blir dere med? Nå er påmeldingen til konkurransen NM Sunn Mat i kantina åpen. I denne konkurransen gjelder det å tilby en kombinasjon av varegruppene grove kornprodukter, frukt/grønt og sjømat, altså det vi skal spise #MerAv. Konkurransen skal bidra til å fremme innovative og smaksrike retter med sunne matvarer som vi alle bør spise #MerAv, slik at kantinegjestene blir fristet til å ta sunnere valg.

Les mer


Utvalgte oppskrifter

OPPSKRIFT - Fårikål

Høsten er tid for fårikål. Og siste torsdag i september hvert år feires Fårikålens Festdag, så kok en stor kjele med minst like mye hodekål som kjøtt, og inviter venner eller familie rundt bordet.

Les mer