This site does not support Internet Explorer 10 or lower. Follow this link to select a different browser.

Gourmet 2020 nr 1

Gourmet 2020 nr 1

Hvorfor er grovbakst sunnere enn loff, og hvilke kornsorter bør vi spise mer av hvis vi skal ta hensyn til både helse og miljø? I årets første utgave av Gourmet kan du lese om det unike kornet som egner seg til mer enn bare bakst, og at den trauste havregrøten er blitt trendy - og hvorfor ikke prøve å bytte ut risen med bygg?

Det er nye tider for grovbakst og grøtprodukter, og vi har sett nærmere på trender for 2020. I tillegg kan du lese om Servicegrossisten Eurosupply som er en viktig eksportør av norske matvarer til nordmenn spredt over hele kloden, til og med til to som har valgt å overvintre i fangsthytta Bamsebu på Svalbard. Hos Norsk Storhusholdning satses det på flere alternativer til den klassiske burgeren med veganske produkter og fiskeburgere.

Les hele Gourmet 2020 – nr 1 her | Alle tidligere utgaver av Gourmet