Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer 10 eller lavere. Følg denne lenken for å velge en annen nettleser.

Overgang fra Tine til Q-MEIERIENE

Overgang fra Tine til Q-MEIERIENE

Vi bytter leverandør på flytende meieri

Tirsdag 19 februar, går Cater selskapene over fra Tine til Q-Meieriene som leverandør på en rekke flytende meieriprodukter som melk og rømme. For deg som kunde, betyr det bedre priser på samme produkt i en litt annen kartong.

For deg som er medlem i en innkjøpsgruppe, betyr det i tillegg at det beregnes bonus på kjøp via grossist.

Fredag 15. februar etter kl 16.00 vil vi konvertere alle ordre som ligger med leveringsdag fra og med tirsdag 19. februar, om til Q produkter. Se vedlagte konverteringsliste. (Trykk her).

Vi går samtidig over til å lagerføre produktene i konverteringslisten. For deg som kunde, betyr det at du får samme bestillingsfrist på disse produktene, som du har på kolonialvarer.

På Yoghurt og noen drikke varianter, vil vi fremdeles levere Tine produkter.

 

Om Q-meieriene

Q-meieriene er en av landets beste innovatører. Q-Meieriene lever av å lytte til forbrukerne, Q-meieriene inviterer forbrukerne inn til seg, til en aktiv dialog på sine nye nettsider. Hos Q-Meieriene er forbrukeren sjefen. Q-meieriene har ambisjon om å ha nærkontakt med enkeltforbrukere og grupper av forbrukere.

Q-meieriene får all sin melk fra Norske bønder. Kavlikonsernet, som Q-Meieriene er en del av, er det eneste matvarekonsernet i Norge som eies av en allmennyttig stiftelse. Noe av overskuddet brukes hvert år til allmennyttige formål innen forskning, kultur og humanitært arbeid. Les mer på kavlifondet.no