Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer 10 eller lavere. Følg denne lenken for å velge en annen nettleser.

Cater AS

Cater er en fullsortimentsgrossist til storhusholdningsbransjen i Buskerud, Nordre Vestfold, Akershus, Oslo, Østfold, Hedmark og Oppland.

Vi leverer varer engros til alle typer storkjøkken i alle bransjer; Kantiner, catering, institusjoner, hotell, spesialutsalg, restauranter, cafeér, gatekjøkken, kiosker, sykehjem, barnehager/SFO, sykehjem o.s.v. Ingen kunder er for store og få er for små. Vi er en mer personlig grossist som strekker oss lenger for at du skal lykkes på ditt storkjøkken.

Vi er medlem av den landsdekkende grossistkjeden  Servicegrossistene som kjøper og selger varer for over 3 milliarder kroner årlig. Dette sikrer gode betingelser som igjen kommer våre kunder til gode.

Eierne av Bjørnulfs Engros AS (Mjøndalen), Bjørn Kristiansen AS (Kongsvinger) og Østfoldfrukt Mysen AS (Slitu) har med virkning fra 1. januar 2014 etablert Cater AS. Vi har dannet en større enhet med felles ambisjoner, ledelse, eierskap og logistikk og overført eierskapet av driftsselskapene til Cater AS. Samtidig endret selskapene navn til hhv. Cater Drammen AS, Cater Kongsvinger AS og Cater Mysen AS. Vi skal fortsatt bevare vår fleksible og lokale profil samtidig som vi vil utnytte synergier og de stordriftsfordelene denne bransjen byr på. Med denne sammenslåingen og nytt hypermoderne sentrallager vil vi være rustet til fremtidens krav og fortsatt være en profesjonell partner for dere.

 

DET ER I ORDEN!

Vårt slagord oppsummerer kjerneverdiene, kultur og bedriftsidé i en enkel og lettfattelig setning.

 • Kvalitet.
  Innenfor det realistiske skal vi alltid innfri kundens forventninger. Vi fører kun varer vi er sikker på tilfredstiller kundens krav.

 • Pålitelighet.
  Tar vi på oss et oppdrag sørger vi for at vi finner en løsning. VI gjør tingene riktig første gang.

 • Smidighet.
  Vi strekker oss lenger enn våre konkurrenter for å tilfredstille kundens behov og ønsker!

 • Trivsel.
  Vi bryr oss om hverandre! Våre kunder og leverandører skal trives med å gjøre forretninger med oss.


Cater er sertifisert som et Miljøfyrtårn, som er et offisielt norsk miljøsertifikat. Det er et miljøhandlingsprogram og miljøledelsessystem hvor bedriftene gjennomfører en miljøanalyse og lager en handlingsplan for å innfri spesifiserte bransjekrav.

Bli kunde

Kontakinformasjon og ansatte

 

Grønt punkt

Achilles

Medlem i Kutt matsvinn 2020

Miljøfyrtårn

Etisk handel

Saltpartnerskapet

Medlem i ECD