Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer 10 eller lavere. Følg denne lenken for å velge en annen nettleser.

Gourmet 2020 nr 1

Hvorfor er grovbakst sunnere enn loff, og hvilke kornsorter bør vi spise mer av hvis vi skal ta hensyn til både helse og miljø? I årets første utgave av Gourmet kan du lese om det unike kornet som egner seg til mer enn bare bakst, og at den trauste havregrøten er blitt trendy - og hvorfor ikke prøve å bytte ut risen med bygg?

Les mer

Kampanje januar og februar 2020

Vi har til enhver tid gode tilbud på utvalgte produkter. Det er produkter som du bruker ofte, men også noen produkter som er nye og som vi tror du vil like.

Les mer

Salatmiks - grønn og sunn

Etter en sesong med kraftig og fet mat er det godt med litt lettere kost, og da passer det bra med den grønne salatmiksen. Bruk salatmiks i salatretter, som tilbehør til hovedretten, i salatbaren i kantinen, i lekre wraps eller rett og slett som smakfullt garnityr.

Les mer


Utvalgte oppskrifter

OPPSKRIFT - Vegisterkaker

Herlige, små kaker av ris, blomkål og havregryn. - Et supert alternativ til de som velger vegansk, og kjekt å ha i ermet når du får julegjester som ikke spiser kjøtt.

Les mer