Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer 10 eller lavere. Følg denne lenken for å velge en annen nettleser.

Midlertidig produksjonsstans hos Q. Les mer >>


Kort vei til en god kaffeopplevelse

Ønsker du hjelp til å skape den beste kaffeopplevelsen for dine gjester? Nå har JDE gjort det enkelt for deg ved å sette sammen komplette kaffeløsninger basert på dine behov. I disse fire konseptene får du anbefalt maskin, kaffe, tilbehør og serviceavtaler, slik at du har alt du trenger for å skape en komplett kaffeopplevelse.

Les mer

Ingen jul uten Nidar Julemarsipan

Nidar Julemarsipan er saftig marsipan, laget etter den gode, gamle oppskriften fra 1915. Nå som da bruker vi kun det fineste utvalget av mandler, for våre fagfolk setter sin stolthet i å lage førsteklasses marsipan. Vi tror det er grunnen til at vår Julemarsipan er blitt en del av nordmenns juletradisjoner.

Les mer

Gourmet nr 4 2022

Vi ønsker høsten velkommen! Sommeren er for lengst over og høsten har meldt sin ankomst. I denne utgaven av Gourmet er temaet «Mattrender». Les om hvilke trender som kommer til å prege årene fremover. I tillegg kan du lese mer om…

Les mer

Kampanje september og oktober

Vi har til enhver tid gode tilbud på utvalgte produkter. Det er produkter som du bruker ofte, men også noen produkter som er nye og som vi tror du vil like.

Les mer

Aldri lei av pizza

Veien til en god pizza starter med deigen. Lantmännen Cerealia har lansert et nytt melkonsept for proffmarkedet. Melet i Proffserien passer perfekt til den lokale pizzabakeren og til produksjonskjøkken som baker pizzabunner, gjærbakst og rundstykker der hjemmelaget står høyt på menyen.

Les mer


Utvalgte oppskrifter

OPPSKRIFT - Kanelknuter

Kjært barn har mange navn. Disse lekre og velduftende kanelknutene omtales ofte som kanelsnurrer, kanelboller, skillingsboller eller "kanel i svingene".

Les mer

OPPSKRIFT - Fårikål

Høsten er tid for fårikål. Og siste torsdag i september hvert år feires Fårikålens Festdag, så kok en stor kjele med minst like mye hodekål som kjøtt, og inviter venner eller familie rundt bordet.

Les mer